Schoonmaken gebouwen

Openbare gebouwen                                Andere specialisaties:  FOOD - INDUSTRIE - OPENBAAR VERVOER

Of het nu gaat om een vliegveld, winkelcentrum of een evenementenhal, COVA zorgt voor een onberispelijke ontvangst van de bezoeker in een schone omgeving. Shoppen wordt pas fun als het echt ‘clean’ aanvoelt.
Het is tevens het meest probate middel tegen vervuiling, graffiti en vandalisme, want "wat schoon is, blijft langer schoon". Het is bewezen dat bezoekers minder vervuilen in een schone omgeving. COVA heeft snel inzicht in de inzet die nodig is om druk bevolkte ruimtes schoon te houden.
COVA werkt standaard niet met zuren of oplosmiddelen en gebruikt uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.

Opleveren na een verbouwing
In de bouwsector spelen de schoonmaakploegen van COVA op hoog niveau. Bij de oplevering dient het complete project er schitterend en glimmend bij te liggen. Maar ook na een verbouwing zie je pas echt resultaat als alles gepoetst, geboend en/of gewaxt is. Bij verbouwingen kijkt COVA vooruit: door een zorgvuldig plan te maken met de juiste bescherming en afdichting, kunnen er enorme bedragen gespaard worden. Tevens voorkom je kostbare herstelwerkzaamheden achteraf.

Go! Cova Go!