Schoonmaken openbaar vervoer

Interne reiniging:                                                            Andere specialisaties: FOOD - BOUW - INDUSTRIE
Op oproepbasis worden treinen en bussen van binnen periodiek gereinigd. Snel, betrouwbaar en efficiënt. Het team is 24/7 inzetbaar zodat de dienstregeling niet in gevaar komt. Speciaal voor de OV-sector hebben we een methode ontwikkeld om bekleding intensief en snel te reinigen zodat de inzetbaarheid optimaal is.

Externe reiniging:
COVA heeft veel ervaring met wasstraten voor treinen en bussen, maar ook met zorgvuldige en snelle graffiti-verwijdering op afroep. Het boenen van de treinen en het polijsten van de ramen is intensief en specialistisch werk waarvoor COVA de juiste en gemotiveerde experts in dienst heeft. Uw zorg is ons werk.

Calamiteiten:
Als het er echt op aan komt kunt u 24/7 terecht dankzij het 'C-Team' dat zeer snel opruim- en schoonmaakwerkzaamheden verricht bij calamiteiten. Het team kan met een eigen mobiele unit met 1.000 liter water direct uitrukken. Het team heeft bevoegdheid om op of rond het spoor te werken en is opgeleid om veilig en zorgvuldig de sporen van een ongeval uit te wissen.

 

Go! Cova Go!